Ging je minder dan een jaar geleden aan de slag bij een werkgever en heb je nood aan extra ondersteuning in je nieuwe job? Of ben je werkgever en stel je vast dat een werknemer extra ondersteuning nodig heeft? Dan kan je gratis job- of taalcoaching krijgen als je aan de nodige voorwaarden voldoet.

Een jobcoach van Synkroon komt dan op de werkvloer om je competenties zo goed mogelijk in te zetten zoals omschreven in de jobomschrijving zodat jij als werknemer je job kan behouden. Deze begeleiding duurt maximum 12 maanden en is kosteloos voor werknemers en werkgevers. De coach helpt bijvoorbeeld om je (verder) in te werken in je takenpakket, om de juiste werkhouding aan te nemen of om goed te functioneren binnen het team. Ook taalcoaching is mogelijk binnen dit traject. Het doel is ervoor te zorgen dat je je goed voelt in je job en kwalitatief werk aflevert.

Voor wie is job- en taalcoaching eerste jaar?
  • Een werknemer in het reguliere arbeidscircuit die tijdens het eerste jaar tewerkstelling bij een werkgever nood heeft aan job- of taalcoaching. De werknemer heeft een contract van (on)bepaalde duur of heeft een interim contract met zicht op vast werk.
  • Een werkgever in het reguliere arbeidscircuit die tijdens het eerste jaar tewerkstelling van een werknemer ervaart dat er nood is aan externe job- of taalcoaching om een werknemer aan boord te kunnen houden.

Zowel werknemer als werkgever kunnen dus het initiatief nemen en begeleiding aanvragen, maar beide partijen moeten wel akkoord zijn om de jobcoaching op te starten.

Ben je langer dan een jaar aan het werk en heb je nood aan extra job- of taalcoaching? Dan kom je eventueel in aanmerking voor gespecialiseerde jobcoaching.

Meer info

Interesse? Contacteer Synkroon!

Lees meer over Jobcoaching eerste jaar door Synkroon

Interesse? Vragen? Contacteer ons