Ben je al meer dan een jaar aan de slag als werknemer en ervaar je moeilijkheden bij het uitoefenen van je job? Of ben je werkgever en werk je met mensen die het moeilijk hebben op het werk door een ziekte of beperking of door een taalbarrière? Wel, Synkroon biedt dan begeleiding op de werkvloer!

Een coach van Synkroon bespreekt met de werknemer(s) en werkgever de vragen en noden en zoekt samen met hen naar een gepaste oplossing, bv. fysieke aanpassingen op de werkvloer, aanpassingen in een uurrooster, wijzigingen in de manier van communiceren en samenwerken, maar evengoed een gerichte taalcoaching. Bovendien begeleidt de coach de werkgever en collega's zodat zij weten hoe ze rekening kunnen houden met een eventuele nieuwe of aangepaste situatie.

Deze begeleiding is kosteloos.

Voor wie is gespecialiseerde jobcoaching?

Werknemers die graag hun job willen behouden maar moeilijkheden ondervinden op de werkplek.

Meer info
  • Werknemers die al langer dan een jaar aan de slag zijn en hun job willen behouden, maar moeilijkheden ondervinden op hun huidige werkplek en extra ondersteuning nodig hebben.
  • Werkgevers die werknemers willen helpen om hun job graag en goed uit te oefenen en die hierbij externe begeleiding wensen.

Ben je nog minder dan een jaar aan het werk bij een werkgever en heb je nood aan job- of taalcoaching? Of ben je werkgever en zoek je begeleiding voor een werknemer die minder dan een jaar bij je werkt? Dan kom je eventueel in aanmerking voor een Jobcoaching eerste jaar tewerkstelling.

Interesse? Contacteer Synkroon!

Lees meer over Jobcoaching op de werkvloer door Synkroon

Interesse? Contacteer ons