Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de technische wereld besefte ik dat ik het niet kunnen uiten van mijn creativiteit miste. Ik gooide het roer om en volgde een jaar herscholing, grafisch vormgever. Deze dagopleiding rondde ik met succes af.

Na een periode van solliciteren zonder succes wegens gebrek aan ervaring kwam ik in contact met Synkroon. Zij boden mij de mogelijkheid om stages te doen in verschillende bedrijven. Hierdoor bouwde ik ervaring op in verschillende takken. Mijn coach Elien Vandevelde zorgde voor het eerste contact en begeleidde me indien nodig. Altijd stond ze me bij met raad en daad.

Bij mijn eerste stage, bij Tripleclick Design, kon ik drie maanden aan de slag. In de grafisch wereld is een stage van drie maanden zeer kort. Dus ging de coach weer op zoek en vond ze een stageplaats bij De Aanstokerij. Uiteindelijk duurde deze zes maanden. Dit was mogelijk omdat de samenwerking vlot verliep. Met heel veel spijt verliet ik deze stageplaats.

Een week later vernam ik dat er een grafisch vormgever bij De Aanstokerij een nieuwe job had gevonden. Er kwam dus een plaats vrij. Ik nam het heft in handen en stuurde mijn sollicitatiebrief naar dit bedrijf. Een dag later kreeg ik een telefoontje en kon ik voor 4 maanden aan de slag. Het contract werd weer voor drie maanden verlengd. Na 7 maanden hebben ze mij een vast contact (halftijds) aangeboden.

Dankzij Synkroon en mijn coach Elien Vandevelde kijk ik de toekomst hoopvol tegemoet want ik ben dus, weliswaar deeltijds, vast aan het werk.

Bedankt Elien! Een dikke pluim voor jou!