Overweeg je een carrièreswitch? Of wil je bij je huidige werkgever doorgroeien of veranderen van functie en weet je niet hoe? Is je work-life balans uit evenwicht? Onze loopbaancoaches helpen je graag op weg!

Ze werken volledig op maat. Samen met jou zoeken ze uit wat je energie geeft, waar je vrolijk van wordt en hoe jij kan groeien en bloeien in je huidige job of een andere… Je krijgt een duidelijker zicht op je talenten, kwaliteiten, kennis en vaardigheden zodat je vol zelfvertrouwen kan gaan voor een job die echt bij jou past!

Met een concreet ontwikkelingsplan werk je naar de beste oplossing toe.

Bij loopbaanbegeleiding gaan jij en jouw persoonlijke coach actief en gestructureerd aan de slag met gesprekken, oefeningen en eventueel een test als je dat zelf wil.

Synkroon is een erkend loopbaancentrum. Je kan elke zes jaar zeven uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques als je aan de voorwaarden voldoet. Je eerste cheque is goed voor vier uur begeleiding en je tweede voor drie uur. Je betaalt maar 45 euro voor een loopbaancheque. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt 182 euro per uur.

Voor wie is loopbaanbegeleiding?

Voor werknemers met vragen over hun loopbaan.

Meer info
Interesse? Contacteer ons