GLOW is een intensief activerend traject waarbij we werkzoekenden met of zonder uitkering begeleiden naar werk.

Een coach van Synkroon brengt samen met de werkzoekende interesses, vaardigheden en talenten in kaart en zoekt naar een concreet en haalbaar jobdoel.

We helpen competenties opbouwen door werkplekleren, bv. een beroepsverkennende stage (BVS), een werkervaringsstage (WES) en/of een individuele beroepsopleiding (IBO) en we begeleiden de stages ook. Synkroon werkt al jaren samen met werkgevers uit de meest diverse sectoren. We kunnen dus ook helpen met het contacteren van stagegevers.

Na een of meer stages start dan het echte werk: vacatures zoeken en (voorbereiden op) solliciteren. Ook hierbij kan je rekenen op steun van Synkroon! Zo bieden we sollicitatietraining en ondersteunen we indien nodig bij het opmaken van een CV en motivatiebrief. En ook na een aanwerving volgen we de werknemer tijdens het eerste jaar tewerkstelling bij een werkgever nog verder op.

Wanneer nodig biedt Synkroon taalondersteuning op maat en concrete ondersteuning bij een arbeidsbeperking (fysiek en/of psycho-sociaal). Dit kan zowel tijdens het voorbereidingstraject als op de werkvloer.

Dit aanbod is kosteloos.

Voor wie is GLOW?
  • Werkzoekenden met of zonder uitkering. Stel je vraag voor GLOW-begeleiding aan VDAB. Zij kunnen je doorverwijzen naar Synkroon. Je rechtstreeks aanmelden voor een GLOW-traject bij Synkroon kan niet.

  • Werkgevers die interesse hebben om een stageplaats aan te bieden of via een vacaturegerichte stage (werkervaringsstage of IBO) een werkzoekende aan te werven. Meer info of contacteer Synkroon.
Meer info

Lees meer over GLOW of contacteer Synkroon!

Interesse? Vragen? Contacteer ons