Het verhaal van Ivan

WERKPLEK:  Stad Leuven

foto
foto

Ik ben 5 jaar geleden begonnen als klusjesman bij Wonen Werken in Heverlee. Voordien had ik heel weinig werkervaring en wisselde ik steeds van interimcontract. Bij Wonen en werken kan ik mezelf ontplooien en heb ik meerdere kansen gekregen ondanks dat ik verschillende moeilijke periodes heb gekend.

Ander werk zoeken buiten deze veilige omgeving was voor mij een sprong in het duister..

Ik probeerde zelf al actief te solliciteren, maar dit verliep niet succesvol. Gelukkig kon ik in maart starten met een doorstroomtraject. Samen met mijn coach Carline hebben we op korte tijd veel acties gedaan. We keken naar de jobs die mij interesseerden, ik leerde mijn kwaliteiten beter kennen, wij hebben mijn CV en motivatiebrief een update gegeven, we maakten een voorbereiding op een sollicitatiegesprek enzovoort.

Op een gegeven moment ben ik de vacature van Stad Leuven tegen gekomen en heb ik direct mijn kandidatuur ingediend. Tijdens de selectieronde werd duidelijk dat ik mijn product- en machinekennis en technieken vanuit Wonen en Werken ook kon inzetten in deze nieuwe job. Een duidelijke meerwaarde, want ik was dé kandidaat die ze zochten!

Sinds begin mei ben ik gestart als onderhoudsmedewerker sport/zaalwachter bij diverse accommodaties binnen stad Leuven. Je kan mij terug vinden in het kotje als je komt sporten!

#happyklant #happycoach #wonenenwerken #stadleuven