Het verhaal van Con

WERKPLEK:  Toon Kog

foto
foto

Con Vranken kwam eind 2018 een eerste keer aankloppen bij Synkroon. Hij had diverse medische problemen waardoor een zoektocht naar een halftijdse job heel moeilijk voor hem was.

Via Synkroon kon hij enkele functies uittesten op de werkvloer. In de zomer van 2019 kon hij na een positieve stage aan de slag als maaltijdbezorger bij Veresto. Jammer genoeg stopte dit na enkele maanden wegens een verhuis van het bedrijf. Con moest opnieuw beginnen…

Hij nam terug contact op met Synkroon en de bal begon weer te rollen. Con heeft jarenlang als vrachtwagenchauffeur gereden, maar kon de vele werkuren niet meer aan. Toch bleef deze liefde en hij besprak dit met zijn jobcoach. Deze dacht dat een halftijdse job in de vrachtwagen nooit zou lukken. Samen besloten ze de zoektocht verder te zetten.

Con deed nog een stage en zelfs een IBO in een magazijn, maar deze liep jammer genoeg mis. In juni 2021 kwam opeens een interessante vacature in beeld; via Trixxo interim een halftijdse job als vrachtwagen chauffeur. Con ging op gesprek en mocht opstarten. Werkgever Toon Kog, Con, Trixxo interim én Synkroon tevreden.

Con haalt nu al 3 maanden, met veel plezier én fysiek voor hem haalbaar, afvalcontainers op in zijn eigen regio, in een halftijds werkregime.