Het verhaal van Ines

WERKPLEK:  Zeeman

foto
foto

Ik ben Ines, alleenstaande mama van 37 jaar. Door rugproblemen heb ik meerdere jaren niet kunnen werken. Het lange thuis zijn, mijn rugproblemen en het feit dat ik alleenstaande mama ben, maakten de zoektocht naar werk moeilijk. De moed zakte me in de schoenen.
Op aanraden van de adviserend geneesheer van de mutualiteit kwam ik terecht bij Synkroon.
Daar zou ik de nodige begeleiding krijgen om een job te zoeken die bij me paste.

Ik hou van contact met andere mensen en koos voor de verkoop. Maar wilde rustig aan beginnen, opbouwen in uren en naar mijn lichaam luisteren. Zeeman Herentals gaf me de kans om een stage te doen. Het volledige team zocht mee naar hulpmiddelen om mijn rug niet te zwaar te belasten. Zij en mijn coach van Synkroon, Sofie bewaakten mee mijn grenzen. Ze geloofden in mij. Ik kreeg terug zin en voldoening in werk. Werk dat voor mij haalbaar is.

Niet veel later, kwam er een vacature bij Zeeman. Ik startte via een opleiding op de werkplek (individuele beroepsopleiding) en kreeg nadien verschillende tijdelijke contracten.
Onlangs kreeg ik de kans om door te groeien naar de job van assistent filiaalbeheerder in Geel. Jammer dat ik mijn collega’s van Herentals moest achterlaten maar dit is een nieuw avontuur.

Ik ben zo blij. Dit had ik nooit verwacht toen ik 3 jaar geleden bij Synkroon binnenstapte.

Ines