Het verhaal van Godelieve

WERKPLEK:  WOONZORGCENTRUM DE HOEF

foto
foto

Godelieve werkt nu reeds 5 maanden als medewerker poets bij woonzorgcentrum De Hoef te Hulshout. Zij kreeg na een positieve stageperiode een vast contract.

Godelieve kijkt positief terug op haar traject bij Synkroon. “Ik ben heel tevreden dat ik via Synkroon op zoek kon gaan naar een gepaste job. Omdat ik fysieke klachten heb en niet meer van de jongste ben, was het niet evident om zelf nog een goede job te vinden die ik aankon.

Via Synkroon kreeg ik een coach waar ik echt mezelf bij kon zijn. In feite was mijn coach er altijd bij, zij regelde alles, ging mee naar de werkvloer, ... De verschillende stages en de steun die ik kreeg gaven mijn zelfvertrouwen een boost.

Ik werk nu met een aangepast uurrooster van maximum 3,5 uur per dag. De werkgever houdt hier rekening mee en dit lukt mij fysiek gezien. Daarnaast maken we gebruik van ergonomisch poetsmateriaal, wat het bukken beperkt. Ik ben ook graag in contact met de bewoners.

De reactie van een bewoner tijdens mijn stage blijft mij bij. Hij zei tegen mijn stagebegeleider: “Zoals zij kan poetsen, dat zie je niet veel. Die moet je houden!”. En ze hebben me dus ook gehouden. Ik ben blij dat ik hier bij WZC De Hoef deze kans kreeg en ik hoop dit te mogen doen tot aan mijn pensioen.”