Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Sterk in het afstemmen van je job, je talent en je gezondheid

  • Loopbaancoaches slaan een brug tussen jou met je loopbaanvraag, de bedrijfscontext en de algemene arbeidsmarkt
  • Wij helpen je op weg naar een nieuwe wending in je loopbaan

Krijg Inzicht in je loopbaan

Neem samen met onze coaches je loopbaan op een objectieve manier onder de loep. Jouw loopbaanbegeleidingstraject start met een gratis kennismakingsgesprek met een coach uit jouw buurt.

De individuele coaching bestaat uit 4 of 7 uren en vindt plaats in een stimulerende omgeving waar jij als “klant” steeds de eigenaar blijft van het traject. De coaching bevordert je zelfinzicht, vergroot je zelfverzekerdheid en versterkt je netwerk.

Onze loopbaancoaches werken volledig op maat. Wij passen telkens onze methodiek aan en kiezen de meest geschikte techniek om jouw competenties, talenten en motivatie te ontdekken en verder te ontwikkelen. Zo werk je met een concreet actieplan naar de beste oplossing toe.

Doe de loopbaanbegeleidingtest van VDAB

Loopbaancheques

  • voor werknemers met minimum 7 jaar of 84 maanden werkervaring, ongeacht wanneer en hoe deze ervaring is opgebouwd
  • voor langdurig afwezigen door tijdskrediet, ziekte of een ongeval
  • voor zelfstandigen en freelancers

Betaal je begeleiding met loopbaancheques

Synkroon is een erkende VDAB-partner, wat betekent dat als je op eigen initiatief een begeleiding aanvraagt, deze gesubsidieerd kan worden door loopbaancheques van de Vlaamse Overheid.

Je betaalt dan maar een klein deel van de kost. Een loopbaancheque kost immers 40 euro en geeft je recht op 4 uur begeleiding. Een tweede loopbaancheque geeft recht op 3 extra uren begeleiding. Om de zes jaar kan je 2 pakketten aanvragen.

Bekijk de voorwaarden om gebruik te maken van loopbaancheques of lees enkele veel gestelde vragen. Je kan eenvoudig en snel jouw loopbaancheques aanvragen via de VDAB-servicelijn 0800 / 30 700 of via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding.

Nog andere vragen? Stel ze aan jouw loopbaancoach tijdens jullie kennismakingsgesprek.